Wednesday, 17 July 2013

Food


  The other day my mom gave a dinner to some friends and asked me to make the dish before the main course. I told her that I would make something simple and that everyone would like - some cheese, tuna dip, olives... She said no. She wanted something really different and tasty.

I made something like this, spinach roll with smoked salmon:

( picture taken from here: http://tangerinaaderente.blogspot.pt/2010/03/rolo-de-espinafres-com-queijo-de-ervas.html )

  The result? It's was too much for the guests... I should have insisted on the cheese and olives...

2 comments:

  1. Ahahahah.Isto é demais!Só tu mesmo.Então e os convivas o que disseram que fiquei curiosa?Isto realmente é lindo.

    ReplyDelete
  2. Como disse, devia ter feito uma tábua de queijos, um patezinho de atum e comprado umas azeitonas... teria sido uma melhor escolha.
    Ora não gostam de salmão, ora não gostam de espinafres... ora não gostam de nada...

    ReplyDelete